ILANGA EYEWEAR

ILANGA (ZULU) - imenica = sunce

Sunčane naočale koje ćeš voljeti !

Izrađenih od laganih, izdržljivih materijala i nude potpunu zaštitu od UV zračenja po pristupačnoj cijeni.

LUKA MODRIĆ

CO-FOUNDER

Ne onaj iz Reala, ali ništa lošiji :)
Marketinški mag Ilange, partijaner i 0-24 u điru.
Voli okrugle naočale i duge online shoppinge !

TIHOMIR ĐURAS

CO-FOUNDER

Nema poznatog imenjaka :(
Pazi okom sokolovim da sve funkcionira kako treba.
Stara škola - samo klasika i samo lagano.

LUKA & TIHOMIR PREPORUČAJU

SEX ON THE BEACH

Kako im i ime govori, Sex on the Beach sunčane naočale su must have za vruće ljetne dane. Ako želiš biti glavna tema na plaži, dodaj Sexice u svoju kolekciju. Dolaze sa jedistvenim, moderno dizajniranim okvirima i dovoljno su lagane za cjelodnevno minglanje po plaži. Sve imaju polarizirane leće sa UV400 zaštitom a u paketu dobivaš i zaštitnu vrečicu od mikrofibre. Idelane za sve veličine glave i sve oblike lica.

POGLEDAJ

HIGH LIFE

Ako živiš život u višoj brzini, High Life sunčane naočale su jedini izbor. Bez obzira da li se radi o trčanju, planinarenju, vožnji po moru ljeti ili zimskim radostima, ove kolekcija je top pri svakoj brzini. High Life dolaze sa čistim, pravokutnim lećama klasičnog dizajna i dovoljno su lagane i izdržljive da zadovolje tvoj brzi životni stil. Sve imaju polarizirane leće sa UV400 zaštitom a u paketu dobivaš i zaštitnu vrečicu od mikrofibre, tako da su uvijek spremne za akciju. Idelane za srednje do velike veličine glave i okrugle, ovalne, pravokutne i dijamantne oblike lica.

POGLEDAJ
Ova web stranica koristi kolačiće kako bi ti pružila potpuni doživljaj njenog sadržaja. Molimo prihvati korištenje kolačića kako bi koristio sve funkcionalnosti ove stranice.
Uspješna pretplata :)
Pretplata nije uspjela :(